Blog Başlık

  • Ocak 05, 2023

    Simya Evi’ni diğer markalardan ayıran en önemli farkı aslında yıllardır kendimize saklıyoruz. Doğal kozmetik ürünlerine ek olarak etkili kozmetik dedik, teknolojik hammadde dedik, hep konuya bir köşesinden değindik. Bugün aslında en büyük farkımızı anlatmak istiyoruz. Biz aslında nörokozmetik ürün üreticisiyiz.

    nörokozmetik, kozmetik, teknoloji
  • Aralık 14, 2022

    Yeni yıl telaşı gelip çatmışken hepimizin aklında tek soru var: Ne hediye alacağız? Biz de sizin için Simya Evi ürünlerinden herkesin seveceği ürünlerimizi derlemek istedik.

    yeni yıl, hediye, hediye rehberi
  • Aralık 10, 2022

    Simya Evi olarak evde cilt bakımı uygularken sık yaptığımız hatalardan konuşalım istedik biraz. Günlük rutinimizde yaptığımız şeyler bir hata olarak algılanmasa da, cildimiz için bazen maalesef gözle görülür bir şekilde zarar verici nitelikte olabilir. Bunların üzerinden geçmemiz, belki fark etmediğimiz bir şeyleri anlamamızı sağlayabilir. Hadi çok sık yapılan cilt bakım hatalarına kısaca göz atalım!
     

    cilt bakımı, nemlendirme, rutinler
  • Aralık 10, 2022

    Saçlarımız… Ah sevgili saçlarımız! Devamlı elimiz üzerinde değil mi? Bazen ne yaparsak yapalım, olmuyor ve akıp gidiyorlar elimizden. Hele mevsim geçişleri tam bir kâbus! Her duyduğumuz bakım hikâyesini, “Daha ne kadar kötü olabilir ki? Bunu da deneyeyim” deyip saçlarımıza adapte ediyoruz belki de. Ama onlara iyilik mi yapıyoruz, yoksa bilmeden zarar mı veriyoruz? Hadi bu yazımızda biraz da bunlara bakalım…

    saç bakımı, doğal saç bakımı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR